Difference between revisions of "Magnus Andersson"

From Piratpartiets Wiki
Jump to navigation Jump to search
(Adderade sammankallande för arbetsutskottet)
Line 17: Line 17:
 
}}
 
}}
  
'''Magnus Andersson''', född 26 maj [[1973]] i [[Mantorp]], är [[aktivistsamordnare]], [[ordförande]] i [[Piratpartiet Västra Götaland]], [[sekreterare]] i [[Piratpartiet Göteborg]], [[webmaster]], ledamot i [[partistyrelsen]], samt har suttit i [[mötespresidiet]] för [[höstmötet 2015]]. Han arbetar som [[systemutvecklare]] och har en lång bakgrund som [[systemtekniker]], [[DBA]] och [[systemadministratör]].
+
'''Magnus Andersson''', född 26 maj [[1973]] i [[Mantorp]], är [[aktivistsamordnare]], [[ordförande]] i [[Piratpartiet Västra Götaland]], [[sekreterare]] i [[Piratpartiet Göteborg]], [[webmaster]], ledamot i [[partistyrelsen]], [[sammankallande]] för [[arbetsutskottet]], samt har suttit i [[mötespresidiet]] för [[höstmötet 2015]]. Han arbetar som [[systemutvecklare]] och har en lång bakgrund som [[systemtekniker]], [[DBA]] och [[systemadministratör]].
  
 
Magnus blev politiskt aktiv under [[2014]] då han för första gången besökte [[Almedalen]] på [[Gotland]]. Senare under [[riksdagsvalet 2014]] blev han förfrågad att delta i [[valsedelsdistributionen]] där han ansvarade för samtliga valdistrikt i västra Sverige.
 
Magnus blev politiskt aktiv under [[2014]] då han för första gången besökte [[Almedalen]] på [[Gotland]]. Senare under [[riksdagsvalet 2014]] blev han förfrågad att delta i [[valsedelsdistributionen]] där han ansvarade för samtliga valdistrikt i västra Sverige.

Revision as of 18:46, 16 December 2015

Magnus Andersson
Magnus.jpg
Bild av Iman Mirbioki, sommaren 2015.
Uppdrag: Partistyrelseledamot (2015 - 2016)
Aktivistsamordnare (2015 - )
Webmaster (2015 - )
Född: 1973 i Mantorp
Boplats: Göteborg


Magnus Andersson, född 26 maj 1973 i Mantorp, är aktivistsamordnare, ordförande i Piratpartiet Västra Götaland, sekreterare i Piratpartiet Göteborg, webmaster, ledamot i partistyrelsen, sammankallande för arbetsutskottet, samt har suttit i mötespresidiet för höstmötet 2015. Han arbetar som systemutvecklare och har en lång bakgrund som systemtekniker, DBA och systemadministratör.

Magnus blev politiskt aktiv under 2014 då han för första gången besökte AlmedalenGotland. Senare under riksdagsvalet 2014 blev han förfrågad att delta i valsedelsdistributionen där han ansvarade för samtliga valdistrikt i västra Sverige.

Under hösten 2014 utökades hans ansvar till forumansvarig och vice webmaster och ersatte sedemera Björn Flintberg under våren 2015 som webmaster. På årsmötet för Piratpartiet Göteborg så valdes Magnus till föreningsstyrelsen där han valdes till dess sekreterare. Under årsmötet 2015 för Piratpartiet Västra Götaland röstades han fram som ordförande. Han blev även vald till revisor för Ung Pirat Västra Distriktet på deras årsmöte 2015. Han blev under vårmötet 2015 för Piratpartiet invald i mötespresidiet för höstmötet 2015. Senare under våren 2015 utsågs han till Nationell Aktivistsamordnare av partiorganisatören med uppdrag att få igång aktivismen i partiet. Han ingår även i gruppen för att ta fram modeller för att underlätta vidareutvecklingen av partiets organisation och aktivism.

Aktiviteter inom partiet

2014

Tillsammans med Björn Flintberg ledde han utvecklingen av det nya medlemsforumet

November

2015

Februari

Juni

Juli

Augusti

  • Uppstartsmöte med Piratpartiets utvecklingsgrupp

Oktober