Magnus Andersson

From Piratpartiets Wiki
Revision as of 01:30, 23 July 2015 by Moinois (talk | contribs) (Snyggade till texten lite och la till att det var på alla hjärtans dag i Göteborg)
Jump to navigation Jump to search

Magnus Andersson, född 26 maj 1973 i Mantorp, är Nationell Aktivistansvarig tillsammans med Malin Moberg, Ordförande i Piratpartiet Västra Götaland, Sekreterare i Piratpartiet Göteborg, Webmaster samt sitter i mötespresidiet för höstmötet 2015. Han arbetar som systemutvecklare och har en lång bakgrund som systemtekniker, DBA och systemadministratör.

Magnus blev politiskt aktiv under 2014 då han för första gången besökte AlmedalenGotland. Senare under riksdagsvalet 2014 blev han förfrågad att delta i valsedelsdistributionen där han ansvarade för samtliga valdistrikt i västra Sverige.

Under hösten 2014 utökades hans ansvar till forumansvarig och vice webmaster och ersatte sedemera Björn Flintberg under våren 2015 som webmaster. På årsmötet för Piratpartiet Göteborg så valdes Magnus till föreningsstyrelsen där han valdes till dess sekreterare. Under årsmötet 2015 för Piratpartiet Västra Götaland röstades han fram som ordförande. Senare under våren 2015 utsågs han till Nationell Aktivistsamordnare av partistyrelsen med uppdrag att få igång aktivismen i partiet.

Aktiviteter inom partiet

2015

Februari

Juni

  • Ansvarade för närvaron på Dreamhack Summer 2015
  • Medförfattare till ett antal publicerade debattartiklar