Difference between revisions of "Medlemsservice"

From Piratpartiets Wiki
Jump to navigation Jump to search
Line 25: Line 25:
 
=Kontakt=
 
=Kontakt=
  
medlemsservice@piratpartiet.se | Medlemsservice består av ideella funktionärer som inte följer någon fast kontorstid, därför är e-post det smidigaste sättet att få hjälp av oss. Ansvarig för medlemsservice är [[mikael holm]].
+
medlemsservice@piratpartiet.se | Medlemsservice består av ideella funktionärer som inte följer någon fast kontorstid, därför är e-post det smidigaste sättet att få hjälp av oss. Ansvarig för medlemsservice är [[Mikael Holm]].

Revision as of 09:40, 15 May 2015

Vill bli medlem

Registrera dig snabbt, enkelt och gratis på blipirat.nu

Redan medlem

Förnya medlemskap

Ditt medlemskap löper exakt ett år från dagen du registrerats och måste sedan förnya årsvis. Det är gratis att förnya ditt medlemskap.

Vi skickar automatiskt ut ett mail om att förnya ungefär en månad innan medlemskapet löper ut, men du kan också klicka här för att förnya ditt medlemskap manuellt, för att vara säker på att inte falla bort.

Uppdatera personuppgifter

Till exempel om du flyttat, bytt e-postadress eller telefonnummer. Lättast gör du det genom att logga in på PirateWeb för att själv ändra dina uppgifter direkt i medlemsregistret.

Ändra prenumerationer

För att ändra vilka mailutskick du får ifrån oss, logga in på PirateWeb, eller följ direktlänken som finns i mailutskicken.

Avsluta medlemskap

Om du vill avsluta ditt medlemskap, logga in och avregistrera dig på PirateWeb.net eller skriv det i ett mail (från den mailadress du har registrerat) till medlemsservice@piratpartiet.se

Kontakt

medlemsservice@piratpartiet.se | Medlemsservice består av ideella funktionärer som inte följer någon fast kontorstid, därför är e-post det smidigaste sättet att få hjälp av oss. Ansvarig för medlemsservice är Mikael Holm.